Tréningeztünk
13 márc

Tréningeztünk

Március 2-án digitális betegkartonozónk DENTAL 4.9 verzió frissítésével kapcsolatban a SEC TRAIDING Kft. tartott nálunk hands-on tréninget, melyen minden asszisztensünk, és fogorvosunk részt vett. Mivel célunk továbbra is a betegkezelés leghatékonyabb optimalizálása, a képzésre azért is volt szükség, hogy ezáltal még hatékonyabbá váljunk ezen a téren is.

A nap folyamán kollégáink a különböző digitális dokumentálási folyamatokat sajátíthatták el a szakemberek útmutatása mellett. Frissítettük szerver szoftverünket, felkészültünk a digitális vény, számla, betegtájékoztatás, valamint betegirányítás bevezetésére is.

A közeljövőben több lépésben fogjuk bevezetni a tanult fejlesztéseket. A korszerűsítés kitért a betegfelvételtől, az archiválásig, a betegdokumentáción át, a recept és számlaírás digitalizációjáig, egészen a belső minőségbiztosítási rendszerünknek megfelelően a naprakész statisztikái adatokig. Remélem, hamarosan eljutunk a szoftver maximális lehetőségeinek kihasználásáig, ezzel elősegítve a hatékonyabb betegirányítást és a dolgozok adminisztratív terheinek csökkentését. Így értékes időt nyerhettünk és még precízebbé válhatunk.