Dr.Makai Magoss Ágnes

Dr. Makai-Magoss Ágnes

fogszabályzó szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetemen szereztem 2005-ben. 2007-ben részese voltam a Dombi-Dental megalapításának.
2010-ben fogszabályozás szakvizsgát szereztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán.

Kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy már az első találkozás alkalmával elnyerjem a gyermekek és a felnőttek szimpátiáját, amely később megalapozza az orvos-beteg bizalmat.

A gyermek fogszabályozó kezelések alkalmával fontosnak tartom, hogy a a legjobb időben kezdjük el a fogszabályozást. Éppen ezért rendszeresen felhívom a szülők figyelmét az évenkénti kontrollra, mivel az időben történő fogszabályozás nagyon fontos és sok fogat megmenthet.

Ma már felnőtteknél sem akadály a fogszabályozás. Rögzített és kivehető készülékekkel egyaránt tudunk segíteni felnőtt korú pácienseinknek is.

Azért is szeretek nagyon itt dolgozni, mert a páciens adott problémáját komplexen kezeljük. Így, az én szakterületemet nézve például a fogszabályozást logopédiai tréninggel és implantációval is kombináljuk, a Dombi-Dental csapatával közösen.

Folyamatosan képzem magam, előadásokon és továbbképzéseken veszek részt, az itt megszerzett tudást mindennapi munkám során szívesen alkalmazom.

Szakterületeim: Fogszabályozás, gyerekfogászat.

ACCOUNT DIRECTORS

No Team found.

Hey! I am first heading line feel free to change me

THIS IS OUR DEDICATED TEAM

Did we say that we would love to work with you? So feel free, get in touch!