Kérjen időpontot

FOGFEHÉRÍTÉS

FOGFEHÉRÍTÉS

Fogaink állapota és annak látványa nagyban befolyásolja mások rólunk alkotott véleményét. Egészséges fehér fogakkal az ember magabiztosabbá válik és bátran mosolyog. Fogaink esztétikája ezért is annyira fontos. Az idő előrehaladtával fogaink állapota romlik, és azok a rendszeres fogmosás ellenére is elszíneződhetnek. Fogazatunk színe a genetikai sajátosságokon kívül különféle ételek, italok, egyes gyógykészítmények, vagy dohányzás hatására is megváltozhat. A fogászati fogfehérítés ezeket az elszíneződéseket segít eltávolítani.

Lézeres technikával lehet leggyorsabban a leglátványosabb eredményt elérni. Ezzel az eljárással ugyanis már egyetlen alkalommal akár több árnyalatot is világosodhat fogunk színe. Mindemellett a kezelés fájdalommentes és abszolút biztonságos.

A lézeres fogfehérítés hatására nem csak fehérebbek, de erősebbek is lesznek fogaink. A kezelésnek köszönhetően fogzománcunk sokkal ellenállóbb lesz a későbbiekben. Hatása megfelelő szájhigiénia alkalmazása mellett akár több évig is eltarthat. Fogászati rendelőnkben végzett fogfehérítéshez otthon is használható szilikon sínes fehérítő készletet ajánlunk kiegészítésképpen, ami meghosszabbíthatja, és még tartósabbá teheti a fehérítés eredményét. A fogelszíneződés mellett a másik nagy problémát a fogkő okozhatja. A fogkő a fogzománcon és a fogcementen megtapadt, javarészt ételmaradékokból kialakult lepedék elmeszesedett része. A fogkő nem csak esztétikailag lehet zavaró, de több fogágybetegség okozója is lehet, ha nem távolíttatjuk el azt időben.

A rendelőnkben történő fogfehérítéseket koffedram izolálással végezzük, mely eljárás lehetővé teszi a lágyszövetek teljes védelmét, valamint a fogak ellátást teljesen száraz, nyálmentes környezetben.

Fogászat Budapest

Időtálló megbízhatóság az innovatív fogászat jegyében
Fogászat | Szájsebészet | Logopédia

Már csak egy gombnyomásra van a megoldástól.

Kérjen időpontot most!

KÜLDJÖN ÜZENETET

Írjon nekünk, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


A levél elküldésével hozzájárulok az űrlapon megadott adatok kezeléséhez.