Kérjen időpontot

FOGTÖMÉS

ESZTÉTIKUS FOGTÖMÉSEK

A lyukas fog tömésére a foghiány mértékétől függően többféle kezelési módszer létezik. Rendelőnk a kisebb, valamint a nagyobb restaurációk esetén is törekszik az esztétikus anyaghasználatra, az eljárás tartósságára pedig garanciát vállal.

Esztétikus fogtömésekkel gyönyörűen helyre tudjuk állítani a fogak álapotát. Ezek a fényre kötő esztétikai tömések szín és forma tekintetében igazodnak az eredeti fog látványához, alkalmazási területük azonban nem minden esetben elegendő és javallott. Amennyiben nagyobb lyukat kell betömni, abban az esetben már fogtechnikai pótlásokra van szükség, ami lehet inlay, onlay, overlay.

Inlay, onlay, owerlay – az inlay egy olyan speciális fogtömési eljárás, amely során a tömőanyag a fogüregből vett lenyomat alapján szilárd állapotban kerül behelyezésre. Amennyiben az inlay­t már a fogak csücskeire is rá kell terjesztenünk onlay­nek hívjuk, ha pedig a csücskökön is továbbvisszük, akkor owerlay­nek nevezzük.

Az inlay, anyagát tekintve, lehet nemesfém (arany), készülhet kerámiából, cirkonoxidból (esztétikus), kompozitból (fehér). A módszer legnagyobb előnye, hogy tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, ezáltal sokkal tartósabb, egy hagyományos tömésnél.

A rendelőnkben végzett gyökérkezeléseket úgynevezett kofferdam izolálással végezzük, mely eljárás lehetővé teszi a fogak ellátását teljesen száraz, nyálmentes környezetben, nagy mértékben elősegítve ezzel a fogorvosi munka minőségét és maximalizálva a higiéniát.

Fogászat Budapest

Időtálló megbízhatóság az innovatív fogászat jegyében
Fogászat | Szájsebészet | Logopédia

Már csak egy gombnyomásra van a megoldástól.

Kérjen időpontot most!

KÜLDJÖN ÜZENETET

Írjon nekünk, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


A levél elküldésével hozzájárulok az űrlapon megadott adatok kezeléséhez.