Kérjen időpontot

MOSOLYTERVEZÉS

A Smylist módszerrel egy számítógépes szoftver segítségével a páciens adottságait és igényeit figyelembe véve tervezzük meg digitálisan a leginkább hozzá illő harmonikus mosolyt, még a kezelés megkezdése előtt. Professzionális nagy felbontású fényképezővel rögzítjük az arcformát és a fog formáit, az egyedi állcsont állásokat is rögzítjük.

Dombi-Dental az innovatív fogászat

A Smylist módszerrel egy számítógépes szoftver segítségével a páciens adottságait és igényeit figyelembe véve tervezzük meg digitálisan a leginkább hozzá illő harmonikus mosolyt, még a kezelés megkezdése előtt. Professzionális nagy felbontású fényképezővel rögzítjük az arcformát és a fog formáit, az egyedi állcsont állásokat is rögzítjük.

Ezek alapján egyedi fogpótlásokat 3D-ben megtervezzük, Cad-cam eljárással elkészítjük, mint fém, mint fémmentes változatban is. Konzerváló és sebészeti kezeléseinkhez választhatja a mikroszkópos diagnosztikát. A szabad szemmel nem vagy nehezen látható gyökércsatornák is feltárhatóak, gyógyíthatóak a segítségével. Mindezeket a legmodernebb gépi tágítókkal, apexlocatorokkal, termikus gyökértömő anyagokkal végezzük. Sokkal precízebben és pontosabban tudjuk nagyításban elvégezni a beavatkozásokat, ezáltal hosszabb élettartalmú és tartósabb kezeléseket tudunk megvalósítani. A mikrosebészet a minimal-invazív technikákat teszi lehetővé, gyorsabb gyógyulással, fájdalom mentesebben. Magyarországon még ritka az ilyen eljárás, de fogászatunkon már elérhető.

Implantátum-beültetés: Fogpótlás céljából az állcsontba „műgyökér” kerül beültetésre, mely színtiszta, ötvözetlen titánból készül. A bioanyagokat az emberi szervezet teljes mértékben befogadja. Rendelőnkben elérhető ez az eljárás is. Az implantátumok beültetése szolgálhatja a fogsor vagy a fogpótlás rögzítését. Több cég termékeit is használjuk, az összes megoldható klinikai esetnek van megoldása nálunk.

Nehezen eltávolítható fogak, fogmaradványok, cysta műtétek, állcsontpótlások, szájüregi lágy rész preprotetikai beavatkozásokat nagy tapasztalattal kezelünk.
Esztétikai fogászattal a front területen állítjuk helyre a fogakat, hogy a mosolya zavartalan legyen.
Foglalkozunk gyermek és felnőtt fogszabályozással is. A kezelés célja az állcsontok és a fogazat funkcionális, esztétikai helyreállítása. A mai modern fogszabályozás kíméletes és kényelmes, mely kortól független. A gyermeket már érdemes 6-8 éves korban fogszabályozás vizsgálatra elvinni. Esztétikai okok mellett egészségügyi okai is lehetnek, például nem megfelelően érintkezik a felső és az alsó fogsor. A kezelések hatékonyságát növeli a logopédiai segéd terápiák, szakember segítségével helyben elérhetőek.
A komplexebb esetekben a csapatunk összedolgozik a fogszabályozó szakorvos, a fogorvossal, a szájsebésszel, implantologussal és a logopédussal. A gépi, fájdalommentes érzéstelenítés is elérhető nálunk.

Rendelőnkben kiváló szakorvosok, fogorvosok, logopédus, röntgen asszisztens, dentalhigienikusok dolgoznak, munkájuk végzésére kimagasló orvostechnikai eszközök állnak rendelkezésre.

Jelmondatunk, időtálló megbízhatóság, az innovatív fogászat jegyében.

Dentalhigiéniai szolgáltatással, digitális fogászati röntgendiagnosztikával, logopédiai szolgáltatással is várjuk nem csak a saját pácienseinket.

Fogászat Budapest

Időtálló megbízhatóság az innovatív fogászat jegyében
Fogászat | Szájsebészet | Logopédia

Már csak egy gombnyomásra van a megoldástól.

Kérjen időpontot most!

KÜLDJÖN ÜZENETET

Írjon nekünk, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


A levél elküldésével hozzájárulok az űrlapon megadott adatok kezeléséhez.