Digitális kivitelezés, saját fogtechnikai labor

A fogászat művészet is egyben. És hogy ez hol érhető tetten? A fogpótlások készítésénél.

Rendelőnkben a fogpótlások tökéletes precizitással készülnek, visszaadva ezzel az eredeti fog formáját, színét és természetességét.
Fogpótlásra van szüksége és Ön is arra vágyik, hogy a lehető leginkább visszakapja fogai eredeti tulajdonságait? Akkor nálunk jó helyen jár!

A szoros fogorvos - fogtechnikus kapcsolat a kulcs

Egy élethű és pontos fogpótlás megalkotása nemcsak a páciens és az orvos számára nagy öröm, de a készítő fogtechnikus is rendkívül boldog.

Fontos számunkra, hogy minél több páciens tisztában legyen vele, hogy bizony a fogtechnikusnak is hatalmas szerepe van abban, hogy mennyire lesz kényelmes, élethű és tartós az elkészült fogpótlás.

A mindennapokban a lehető legszorosabb együttműködésben dolgozunk együtt fogtechnikusainkkal, így nálunk valóban elérhető, hogy a fogászati szék mellett állítsunk elő az egyedi fogpótlásokat, nagyon rövid időn belül, tervezhető módon.

Csakúgy mint a rendelőben, a fogtechnikai laborban is adunk a minőségre! Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, több digitális eszközt is használunk, fogtechnikusaink pedig a környék legképzettebb szakemberei.

Büszkék vagyunk arra, hogy mindent meg tudunk oldani házon belül, ezzel rengeteget profitálnak pácienseink és mi magunk is.

Más fogászatokkal ellentétben laborunk kifejezetten csak a mi fogászatunkat szolgálja ki. Így, hogy helyben van, lehetőség van a labor munkatársainak is megtekinteni a végeredményt a páciens szájában, és adott esetben apró módosításokat eszközölni ott helyben. Ez hatalmas előny, nemcsak pácienseink, hanem orvosiank számára is!

Fogpótlás akár 1 nap alatt- nálunk nem marad fogak nélkül!

Teljesen érthető, hogy még rövid időre sem szeretnének a páciensek fog nélkül élni, amíg a fogpótlás elkészül. Fogpótlás nélkül sem az étkezés, sem a közérzet nem az igazi. 

 

Csapatunk szakmai felkészültsége mellett a házon belüli fogtechnikai laboratórium a garancia arra, hogy pácienseink fogpótlását rendkívül gyorsan, akár 1 nap alatt is el tudunk készíteni.

Nálunk a fogpótlások CAD/CAM technológiával készülnek

A CAD/CAM technológiával készült fogpótlásokat fogtechnikusaink számítógép által tervezik és gyártják le. 

 

Ez a technológia lehetővé teszi számunkra, hogy digitális eszközök segítségével a lehető legpontosabb és legesztétikusabb fogpótlásokat tervezhessük és készíthessünk el, például koronákat, hidakat vagy teljes fogpótlásokat.

A CAD/CAM technológia előnyei

Pontosabb tervezés
Gyorsabb és hatékonyabb gyártás

Lehetővé teszi az azonnali fogpótlások készítését és a kezelések hatékonyabb időzítését.

Személyre szabhatóság

Pácienseink egyéni igényeit is teljesíteni tudjuk.

Kevesebb idő és kényelmetlenség a páciensek számára

A hagyományos fogpótlás készítési technológiákkal összehasonlítva kevesebb fogászati látogatással is kivitelezhető a fogpótlás elkészítése, ezzel időt spórolva a páciensnek és a kezelőorvosnak is.

A digitális tervezést és kivitelezést a fogbeültetés terén is alkalmazzuk

Rendelőnkben és fogtechnikai laborunkban – a környéken úttörőként- készítünk továbbá egyedi implantációs fúrósablonokat is, melyeknek köszönhetően az implantátumok beültetése során, a digitális tervezéssel
☛ elkerülhetők a komplikációk
☛ rövidülhet a gyógyulási idő
☛ a legideálisabb pozícióban lesz az implantátum az állcsontban

 

Ez nem egy újkeletű dolog, a nagyobb implantátum márkák már jó ideje ezzel a technikával dolgoznak. Viszont az, hogy mi ezt saját magunk elő tudjuk állítani, sokkal megfizethetőbbé, ezáltal sokak számára elérhetővé teszi ezt a típusú beavatkozást.

 

Miben más a digitálisan tervezett, fúrósablonos implantátum behelyezés, mint a klasszikus implantátum beültetési módszer?

Mikroszkópos kezelések Cegléden

Pácienseink nagyon szokták szeretni, hogy nincs utófájdalom és duzzanat, mi pedig kifejezetten kedveljük ezt a magas szintű precizitást, amit nyújthatunk számukra.

Küldjön üzenetet

Írjon nekünk, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot
Scroll to Top