Fogszabályozás

Kíméletes, modern fogszabályozási eljárások Cegléden, a Dombi Dental rendelőjében!

Az egészséges mosoly és a szabályos fogsor ma már könnyebben elérhető, mint valaha! A mai, modern fogszabályozási eljárásoknak köszönhetően már olyan kíméletes és kényelmes lehetőségeket kínálunk pácienseink számára, amelyek kortól függetlenül is látványos eredményeket produkálnak.

Mi az a fogszabályozás?

A fogszabályozás egy olyan fogorvosi terület, amely fogak és állcsontok helyes pozíciójának kialakítására, illetve korrigálására összpontosít. Nemcsak esztétikai szempontból fontos és értékes kezelés, hanem a fogak és az állkapocs helyes funkcionálása szempontjából is.

 

Fogaink állása nem csak mosolyunkat határozza meg, de kihatással van fogazatunk és az egész szánk egészségügyi állapotára. Fogszabályozásra szükség lehet még a fogakat ért külső erőhatások, vagy esetleges foghiány miatt bekövetkezett deformitás, eltolódás esetén is.

Fogszabályozás Cegléd-1

Mi okozza a fogazati rendellenességet?

A fogazati rendellenesség okai sokfélék lehetnek. Lehet egy veleszületett adottság, illetve okozhatja a tejfogak elvesztésének és a maradó fogak előtörésében fellépő probléma is. A fogszabályozás kitűnő megoldást jelent a helytelenül álló fogak, vagy a feltorlódott fogsor korrigálására, valamint a különféle fogágybetegségek megelőzésére és ebben a témában nem lehet eléggé hangsúlyozni a korai felismerés, a prevenció fontosságát. 

Miért fontos a fogszabályozó kezelés?

Egészségügyi szempontból

Az egyenes fogak könnyebben tisztíthatók, így csökken a fogszuvasodás és ínybetegségek kialakulásának kockázata

A beszéd és rágás funkció javítása miatt

Az szabályosan elhelyezkedő fogak javítják a beszédet és segítik a hatékonyabb rágást, ami megfelelő emésztést is befolyásolja

Esztétikai előnyökkel jár

A rendezett fogsor esztétikus mosolyt eredményez, javítva az önbizalmat és a megjelenést.

Fogszabályozás Cegléd-2

Milyen fogszabályozó kezelésekkel
foglalkozunk a Dombi Dental rendelőjében?

Fogszabályozás Cegléd-3

Gyermek fogszabályozó kezelések

Kivehető készülékekkel: a kivehető fogszabályozó készülékek ­a növésben lévő gyermekeknél, kisebb esztétikai eltérések esetében sikeresen alkalmazhatóak.

Rögzített készülékekkel: alkalmazásukkal a komolyabb torlódások is helyrehozhatóak.

Fogszabályozás Cegléd-4

Felnőtt fogszabályozó kezelések

Rögzített fogszabályozó készülékkel: végső eredménye előre meghatározható, jól tervezhető.

Láthatatlan, kivehető fogszabályozó készülékkel: az egyik legesztétikusabb fogszabályozási megoldás, melyet kisebb korrekciók esetén, személyre szabottan készítünk el.

Miért válasszon minket?

A Dombi Dental fogászati rendelőjében elkötelezettek vagyunk az Ön egészséges mosolyának kialakítása iránt. Tapasztalt fogszabályozó szakorvosunk, Dr. Makai Magoss Ágnes örömmel és sok év tapasztalatával várja fogszabályozó kezelésre a hozzá forduló gyerekeket és felnőtteket egyaránt!

 

Mint minden más fogászati területen, a fogszabályozásban is a legmodernebb technológiák alkalmazásával segítünk elérni pácienseinknek az optimális kezelési eredményeket.

Kérjen konzultációs időpontot Ágnes doktornőhöz!

Ha érdeklik a fogszabályozási lehetőségeink, kérjen konzultációs időpontot Ágnes doktornőhözl. Szívesen segítünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb kezelési tervet, amelyet minden esetben személyre szabottan készítünk el! Viselje Ön is büszkén a mosolyát!

Dr. Makai-Magoss Ágnes fogászat Cegléd Dombi Dentál

Küldjön üzenetet

Írjon nekünk, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot
Scroll to Top