Munkatársaink

Dr. Dombi Ábel

A Dombi-Dental Bt. ügyvezetője és egyben a rendelő vezető fogorvosa, alapítója vagyok.

2005-ben szereztem fogorvosi diplomát a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvos Tudományi Karán.

Hamar a kedvenc szakterületemmé vált az implantálás, amit a mai napig nagyon szeretek. 2006. óta helyezek be fogászati implantátumokat, és emellett természetesen folyamatosan képzem magam. Több implantológiai rendszert ismerek és alkalmazok. 2016-ban szerettem volna a szakterületben még jobban elmélyedni, ezért egy féléves nemzetközi implantológiai tanfolyamon vettem részt.

Hiszem, hogy egy rendelő és természetesen a benne dolgozó szakemberek csak úgy tudnak folyamatosan kiemelkedően magas szinvonalú szolgáltatást nyújtani a pácienseknek, ha nem állnak meg a fejlődésben. Éppen ezért én magam is folyamatosan járok képzésekre és szervezek képzéseket a rendelő berkein belül. Nyitott vagyok az új eszközök és az új módszerek alkalmazására.

Dr. Dombi Ábel - Vezető Fogorvos
Fogászat Cegléd-5

 

Kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy pácienseimmel együttműködve, szakmailag a legjobb tudásom szerint összeállított kezelési terv alapján valósítsuk meg a rágószerv rehabilitációját.

A Dombi Dental kialakításakor és a mindennapi munkahelyi hangulat és komfort megtartása érdekében a mai napig fontos számomra a családbarát és környezetbarát munkahely.

Szakterületeim: fogpótlástan, implantológia, mikroszkópos kezelések, mikro-fogsebészet, konzerváló fogászat, laser fogászat.

Rólunk mondták

Küldjön üzenetet

Írjon nekünk, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot
Scroll to Top