Munkatársaink

Dr. Makai-Magoss Ágnes

Fogszabályzó szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetemen szereztem 2005-ben. 2007-ben részese voltam a Dombi-Dental megalapításának.


2010-ben fogszabályozás szakvizsgát szereztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán.

 

Kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy már az első találkozás alkalmával elnyerjem a gyermekek és a felnőttek szimpátiáját, amely később megalapozza az orvos-beteg bizalmat.

 

A gyermek fogszabályozó kezelések alkalmával fontosnak tartom, hogy a a legjobb időben kezdjük el a fogszabályozást. Éppen ezért rendszeresen felhívom a szülők figyelmét az évenkénti kontrollra, mivel az időben történő fogszabályozás nagyon fontos és sok fogat megmenthet.

Dr.Makai-Magoss ÁGnes-Fogszabályzó Szakorvos
Fogászat Cegléd-7

Ma már felnőtteknél sem akadály a fogszabályozás. Rögzített és kivehető készülékekkel egyaránt tudunk segíteni felnőtt korú pácienseinknek is.

 

Azért is szeretek nagyon itt dolgozni, mert a páciens adott problémáját komplexen kezeljük. Így, az én szakterületemet nézve például a fogszabályozást logopédiai tréninggel és implantációval is kombináljuk, a Dombi-Dental csapatával közösen.

 

Folyamatosan képzem magam, előadásokon és továbbképzéseken veszek részt, az itt megszerzett tudást mindennapi munkám során szívesen alkalmazom.

 

Szakterületeim: Fogszabályozás, gyerekfogászat.

Rólunk mondták

Küldjön üzenetet

Írjon nekünk, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot
Scroll to Top