Kérjen időpontot

IMPLANTÁCIÓ

A fogbeültetés, fogászati implantáció az esztétikai fogászat fontos területe. A foghiány pótlására használt implantátumok beültetése szolgálhatja a fogsor, vagy a fogpótlás rögzítését, lehetnek azonnal terhelhetőek, rögtön beültethetőek, lehet szó autológ, heterológ csontpótlásról, mikrosebészeti eljárásról.
A FOGBEÜLTETÉS, fogpótlástan az esztétikai fogászat fontos területe.

A foghiány pótlására használt implantátumok beültetése szolgálhatja a fogsor, vagy a fogpótlás rögzítését, lehetnek azonnal terhelhetőek, rögtön beültethetőek, lehet szó autológ, heterológ csontpótlásról, mikrosebészeti eljárásról.

A fogászati implantátumokat a felszín, ez esetben a fogíny alá helyezik el az elveszett fogak gyökerének pótlására. A ma használt fogászati implantátumok megbízhatóak, az emberi szervezet számára biztonságos, befogadható anyagból (titániumból) készülnek és kiválóan terhelhetőek.

A sebészeti implantátumok képesek beépülni a befogadó szövetbe és alig érezhető különbséget jelentenek a természetes fogakhoz képest. A beültetéseket követő gyógyulási idő hosszát többek között az implantátum típusa, a kezelt terület csontszövet sűrűsége, valamint a megfelelő utókezelés is befolyásolja.

Léteznek egyfázisú, azonnal terhelhető implantátumok, melyek nem igényelnek hosszú gyógyulási időt. Ezek azonban nem minden esetben alkalmazhatóak. A kétfázisú implantátumok gyógyulási ideje 8-12 hónapot vesz igénybe.

Az elsődleges gyógyulási időt követően (3-4 hónap) a várakozási idő végén az implantátumra rögzített fogpótlás készül, mellyel még tovább növelik azok terhelhetőségét, szilárdságát.

Fogászat Budapest

Időtálló megbízhatóság az innovatív fogászat jegyében
Fogászat | Szájsebészet | Logopédia

Már csak egy gombnyomásra van a megoldástól.

Kérjen időpontot most!

KÜLDJÖN ÜZENETET

Írjon nekünk, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


A levél elküldésével hozzájárulok az űrlapon megadott adatok kezeléséhez.