Kérjen időpontot

SZÁJSEBÉSZET

szájsebészet cegléd

SZÁJSEBÉSZET

A szájsebészet Cegléd esetén is egy különös precizitást igénylő terület a fogászatban, melyet gyakorlott szakember végez kifejezetten erre a célra tervezett eszközök segítségével.

Legyen szó tervezett műtétekről, vagy sürgős, azonnali megoldást kívánó esetekről, rendelőnkben minden szükséges eszköz rendelkezésre áll a szájsebészeti problémák megoldásához. Emellett szakértő csapatunk sok éves tapasztalata járul hozzá pácienseink gyors és eseménymentes felépüléséhez.

Számos olyan, akár komoly, életminőséget rontó szájüregi probléma létezik, melynek megoldásához speciális szakképzettségű orvosra és megfelelő eszközökre van szükség.

Mik tartoznak a szájsebészeti esetek közé?

Szájsebészeti eljárással kezelhetők (többnyire) a bölcsességfog problémák, az ajakfék- és a nyelvfék megrövidülései, a nyálmirigyekkel kapcsolatos panaszok, vagy a gyökércsúcs körüli fogeredetű ciszták eltávolítása. Emellett a szájsebészetnek még a fogpótlásban is szerepe van, hiszen a fogászati implantátumokat is sebészi úton ültetjük be az állcsontba, és az azok stabilitásához szükséges csontregenerációs beavatkozások is ehhez a területhez tartoznak.

Szájsebészeti beavatkozások elvégzése előtt mindenekelőtt az a fontos, hogy a páciensünket kellemes légkörben, nyugodt körülmények között fogadhassuk, és hogy esetleges félelmeit a beavatkozásokat megelőzően feloldjuk. Minden páciensünknek lehetősége van feltennie kérdéseit a kezelésével kapcsolatban, hogy a legfontosabb információk birtokában adhassa hozzájárulását a beavatkozásokhoz.

Minden szájsebészeti kezelés egyik legfontosabb tényezője a megfelelő műtéti körülmények megteremtése. Ehhez nem csak csúcsminőségű berendezéseink és eszközeink, de a maximális sterilitás és szájsebész kollégánk komoly tapasztalata is hozzájárul.

A műtéteket követően pácienseinket ellátjuk tanácsokkal és instrukciókkal, amelyek betartása kulcsfontosságú a gyors és panaszmentes felépüléshez.

Fogászat Budapest

Időtálló megbízhatóság az innovatív fogászat jegyében
Fogászat | Szájsebészet | Logopédia

Már csak egy gombnyomásra van a megoldástól.

Kérjen időpontot most!

KÜLDJÖN ÜZENETET

Írjon nekünk, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


A levél elküldésével hozzájárulok az űrlapon megadott adatok kezeléséhez.