DIGITÁLIS RÖNTGEN

Egyes fogászati eljárások előtt (pl. fogbeültetés, a szájsebészet, vagy mikroszkópos gyökérkezelés) nélkülözhetetlen röntgenfelvételek készítése és azok kiértékelése. A digitális panoráma röntgen alkalmas arra, hogy egyszerűen és azonnal értékelhető képet adjon a vizsgálandó teljes szájüregről, elősegítve ezzel a diagnózis minél gyorsabb és pontosabb felállítását.
DIGITÁLIS RÖNTGEN a rendelés helyszínén

Egyes fogászati eljárások előtt, és/vagy közben (pl. fogbeültetés, a szájsebészet, vagy mikroszkópos gyökérkezelés) nélkülözhetetlen röntgenfelvételek készítése és azok kiértékelése. A digitális panoráma röntgen alkalmas arra, hogy egyszerűen és azonnal értékelhető képet adjon a vizsgálandó teljes szájüregről, elősegítve ezzel a diagnózis minél gyorsabb és pontosabb felállítását.

Fogászatunkon a rendelés helyszínén elvégzett röntgenfelvételek azonnali kiértékelése van lehetőség.

Fogászati rendelőnk digitális röntgengépei többféle felvétel elkészítésére is alkalmasak. A panorámaröntgen a fogak helyzetén túl azonnal értékelhető képet ad orvosaink számára a felső és alsó állcsont állapotáról. A készülékkel oldalirányú, azaz a fogszabályozáshoz nélkülözhetetlen teleröntgen képet is tudunk készíteni. Ezen kívül bizonyos szájon belüli, úgynevezett retroalveolaris felvételekkel apróbb, lokális diagnosztikára is lehetőség nyílik.

Már csak egy gombnyomásra van a megoldástól.

Kérjen időpontot most!