Kérjen időpontot

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogaink állása nem csak mosolyunkat határozza meg, de kihatással van fogazatunk és az egész szánk egészségügyi állapotára. Fogszabályozásra a fogakat ért külső erőhatások, vagy esetleges foghiány miatt bekövetkezett deformitás, eltolódás esetén van szükség. A fogazati rendellenesség oka lehet egy veleszületett adottság, vagy a korai felismerés hiánya is. A fogszabályozás kitűnő megoldást jelent a helytelenül álló fogak, vagy a feltorlódott fogsor korrigálására, valamint a különféle fogágybetegségek megelőzésére és ebben a témában nem lehet eléggé hangsúlyozni a korai felismerés, a prevenció fontosságát.

A FOGSZABÁLYOZÁS egyrészt esztétikai, másrészt fontos fog­egészségügyi kezelés.

Fogaink állása nem csak mosolyunkat határozza meg, de kihatással van fogazatunk és az egész szánk egészségügyi állapotára. Fogszabályozásra a fogakat ért külső erőhatások, vagy esetleges foghiány miatt bekövetkezett deformitás, eltolódás esetén van szükség.

A fogazati rendellenesség okai sokfélék lehetnek. Lehet egy veleszületett adottság, illetve okozhatja a tejfogak elvesztésének és a maradó fogak előtörésében fellépő probléma is. A fogszabályozás kitűnő megoldást jelent a helytelenül álló fogak, vagy a feltorlódott fogsor korrigálására, valamint a különféle fogágybetegségek megelőzésére és ebben a témában nem lehet eléggé hangsúlyozni a korai felismerés, a prevenció fontosságát. Fogászati rendelőnkben gyermek és felnőtt fogszabályozással egyaránt foglalkozunk.

A mai, modern fogszabályozás már olyan kíméletes és kényelmes lehetőségeket kínál a páciensek számára, melyek (kortól függetlenül is) látványos eredményeket produkálnak. Kivehető éjszakai fogszabályozók ­ általában kisebb esztétikai korrigálásra, a fogak minimális torlódása esetén alkalmazható. Rögzített fogszabályozók ­ használatával a komolyabb torlódások is helyrehozhatóak. Végső eredménye előre meghatározható, jól tervezhető. Láthatatlan fogszabályozók – az egyik legesztétikusabb fogszabályozási megoldás, melyet kisebb korrekciók esetén, személyre szabottan készítünk el. Fogászatunkon Dr. Makai Magoss Ágnes, fogszabályozó szakorvos foglalkozik ezzel a területtel.

Fogászat Budapest

Időtálló megbízhatóság az innovatív fogászat jegyében
Fogászat | Szájsebészet | Logopédia

Már csak egy gombnyomásra van a megoldástól.

Kérjen időpontot most!

KÜLDJÖN ÜZENETET

Írjon nekünk, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


A levél elküldésével hozzájárulok az űrlapon megadott adatok kezeléséhez.